ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . . .


Στα πλαίσια της πράξης "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ." έχει προσληφθεί στο σχολείο μας ψυχολόγος.
Η κ. Τσιράκη Σοφία είναι διαθέσιμη για όποιον/α μαθητή/τρια ή γονέα την χρειαστεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
psychologos1epalperama
@gmail.com
(παρακαλείστε να γράψετε τα προσωπικά σας στοιχεία: ονομ/νυμο και τάξη, και οι γονείς ονομ/νυμο και τάξη του παιδιού).

Διακρίσεις Μαθητών

 

_2018-_2019_2

 

 

_2018-_20191

 

 

 

Στα πλαίσια του 35ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ), πραγματοποιήθηκε πέραν και άλλων δράσεων και το 1ο Μαθητικό Συνέδριο στα Μαθηματικά. Στο συνέδριο αυτό παρουσιάστηκαν εργασίες από ομάδες μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου πάνω στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους, στην ιστορία τους, τη σύνδεση των Μαθηματικών με άλλες επιστήμες, με την κοινωνία και τον πολιτισμό και τον ρόλο τους σε διάφορους τομείς της ζωής. Το 1ο Μαθητικό Μαθηματικό Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα στις αίθουσες της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε).

 

_1

 

    Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Περάματος συμμετείχε στο 1ο Μαθητικό Συνέδριο της ΕΜΕ με την εργασία των μαθητών Μενή Iωάννη και Μενή Παύλου της Γ΄ Λυκείου, (Ειδικότητα Ηλεκτρολόγων), υπό την καθοδήγηση της κυρίας Τσαλκιτζής Δέσποινας (Μαθηματικός). Το θέμα της εργασίας είχε τίτλο: «Η διαχρονική επίδραση της άλγεβρας Boole στην οργάνωση του Προγραμματισμού των Λογικών Ελεγκτών».

 

EME_2

 

 

 

 

 Στα πλαίσια του προγράμματος "Η μεγάλη στιγμή για την Παιδεία" η τράπεζα Eurobank απένειμε στο 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Περάματος, από το οποίο αποφοίτησε αριστούχα μαθήτρια με το ψηλότερο αριθμό μορίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις στην Εκπαιδευτική Περιφέρεια Πειραιά για την σχολική περίοδο 2017-2018 τιμητική πλακέτα.

Η εκδήλωση βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 στις 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών  όπου βραβεύτηκαν 327 αριστούχοι από σχολεία των Νομών Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας και Φωκίδας. Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν  και 34 απόφοιτοι Λυκείων των νομών Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου και Χίου που φοιτούν σε Πανεπιστήμια της Αθήνας. Ο  όμιλος Eurobank έχει επιλέξει να εστιάσει την κοινωνική του δράση σε τομείς που συνδέονται με τη νέα γενιά και τις προσπάθειές της για μάθηση και διάκριση και συγκεκριμένα στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

 

 

 

epal_1

 

epal_2