ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/7/2021 ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΟ 1ο ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 13:00

  ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/7/2021 (ΜΕΤΑ ΤΙΣ 13:00) η Διεύθυνση του σχολείου θα αναρτήσει στη σχολική μονάδα τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ.

 Στη περίπτωση που κάποιος/α υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, θα του/της γνωστοποιηθούν τα βαθμολογικά του/της αποτελέσματα με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που έχουν αποσταλεί, και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Τα αποτελέσματα δεν θα κοινοποιηθούν με οποιονδήποτε τρόπο πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 9-7-2021, μετά τις 13.00 μ.μ.

Την ίδια ώρα και μέρα θα γνωστοποιηθούν οι βαθμοί στους υποψηφίους με μία νέα διαδικασία μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο (sms).

Επιπρόσθετα,  αύριο Παρασκευή (9/7/2021) θα αποδοθούν κωδικοί ασφαλείας (password) για το ΜΔ, σε όσους υποψηφίους τους δεν έχουν ακόμα αποκτήσει.

Για την υποστήριξη της ηλεκτρονικής υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων, θα οριστούν επιπλέον μέρες λειτουργίας των Λυκείων μέσα στον Ιούλιο, με επόμενη εγκύκλιο.


 Για την είσοδο στο σχολείο η προϋπόθεση είναι η επίδειξη του αρνητικού self-test ή άλλων εντύπων που να σχετίζονται με αυτό (εμβολιααμός  κλπ). 

Ο Δ/ντής
Μουρατίδης Μ.