1° ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

                     Ενισχυτικό Φροντιστήριο (Δήμος Περάματος)

Αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας το μύνημα της Αντιδημάρχου κυρίας Καζάκου Μαργαρίτας

"ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"

Αγαπητοί Δ/ντές και Αγαπητές Δ/ντριες των σχολειών της πόλη μας,
Όπως ανέφερα και σαν θέμα του παρόντος εγγράφου μου, θεωρώ "'Ολοι έχουν δικαίωμα στην μόρφωση"! Και σαφώς καμία αντίξοη συνθήκη, όποια και αν είναι αυτή, δεν μπορεί να στερήσει την μόρφωση από κανέναν, ειδικά αν πρόκειται για παιδιά.
Λαμβάνοντας υπόψη μου το ήδη βεβαρημένο σας πρόγραμμα, τις πολύπλευρες ασχολίες σας αλλά και την θέλησή σας να διεκπεραιώνετε με τον αρτιότερο τρόπο τα καθήκοντά σας, επικαλούμαι την ευαισθησία και την αγάπη σας προς τα παιδιά και σας καλώ να υλοποιήσουμε ένα "ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ", για όλα εκείνα τα παιδιά, που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Όσο πιο πολλοί συγκεντρωθούμε, τόσο πιο εύκολο θα είναι...
Μία ώρα από τον καθένα, θα δημιουργήσει ένα ικανότατο αριθμό ωρών διδασκαλίας, οι οποίες θα γίνουν τα κομμάτια στο παζλ, που λέγεται "ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ" και αυτό θα είναι ένα βασικότατο όπλο για να πάει τα παιδιά μας παρακάτω... ή μάλλον "παραπάνω"... στα ανώτερα...!!!
Παρακαλώ θερμά, τυπώστε και αναρτήστε το παρόν στον πίνακα ανακοινώσεων των διδασκόντων αλλά ενημερώστε τους και προσωπικά...!!!
Οι εθελοντές δάσκαλοι/ες, καθηγητές/τριες που θα θελήσουν να βοηθήσουν σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια, παρακαλώ ας επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4092300210 4092290 έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2017.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Καζάκου Μαργαρίτα
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας και Προσχολικής Αγωγής

 


 

 

 

Σημειώσεις Μηχανολόγων

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday34
mod_vvisit_counterYesterday10
mod_vvisit_counterThis week34
mod_vvisit_counterLast week91
mod_vvisit_counterThis month143
mod_vvisit_counterLast month581
mod_vvisit_counterAll days138426

Έχουμε: 8 επισκέπτες συνδεδεμένους
Your IP: 10.2.33.21
 , 
Today: Δεκ 09, 2018


H ιστοσελίδα του
1ου ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και συντηρείται από τον 
καθηγητή
Κοτσιφάκο Δημήτριο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . . .


Στα πλαίσια της πράξης "Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ." έχει προσληφθεί στο σχολείο μας ψυχολόγος.
Η κ. Φωτιάδου Κυριακή θα βρίσκεται στο σχολείο καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τη 13:30 και θα παρέχει ψυχοκοινωνική υποστήριξη στους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί της, μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο του σχολείου 210-4010180 και να κλείσετε ραντεβού.

Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΤΑ ..."νέα"...των ΕΠΑΛ

 Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, από αυτή την στήλη θα σας ενημερώνουμε για ότι νεώτερο προκύπτει γύρω από την νομοθεσία των ΕΠΑΛ. Για την πλήρη ενημέρωση σας ακολουθήστε τους υπερσυνδέσμους. 

30-08-18 Από τη Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου οι κατ'εξαίρεση εγγραφές για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ 

Από την 3η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00 έως την 9η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ΄ εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης για ΓΕ.Λ. και  ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για  λειτουργούντα τμήματα.

Από τη 12η Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 12:00 και έως την 21η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 24:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-eggrafes θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης για ΓΕ.Λ. και  ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών και τους ίδιους τους/τις μαθητές/τριες, εάν είναι ενήλικοι/ες. Οι παραπάνω ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής - δηλώσεις προτίμησης υποβάλλονται για  λειτουργούντα τμήματα.

Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής - δήλωση προτίμησης και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 21η Σεπτεμβρίου στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.