1° ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

  • Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

                     Ενισχυτικό Φροντιστήριο (Δήμος Περάματος)

Αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας το μύνημα της Αντιδημάρχου κυρίας Καζάκου Μαργαρίτας

"ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ"

Αγαπητοί Δ/ντές και Αγαπητές Δ/ντριες των σχολειών της πόλη μας,
Όπως ανέφερα και σαν θέμα του παρόντος εγγράφου μου, θεωρώ "'Ολοι έχουν δικαίωμα στην μόρφωση"! Και σαφώς καμία αντίξοη συνθήκη, όποια και αν είναι αυτή, δεν μπορεί να στερήσει την μόρφωση από κανέναν, ειδικά αν πρόκειται για παιδιά.
Λαμβάνοντας υπόψη μου το ήδη βεβαρημένο σας πρόγραμμα, τις πολύπλευρες ασχολίες σας αλλά και την θέλησή σας να διεκπεραιώνετε με τον αρτιότερο τρόπο τα καθήκοντά σας, επικαλούμαι την ευαισθησία και την αγάπη σας προς τα παιδιά και σας καλώ να υλοποιήσουμε ένα "ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ", για όλα εκείνα τα παιδιά, που πραγματικά το έχουν ανάγκη.
Όσο πιο πολλοί συγκεντρωθούμε, τόσο πιο εύκολο θα είναι...
Μία ώρα από τον καθένα, θα δημιουργήσει ένα ικανότατο αριθμό ωρών διδασκαλίας, οι οποίες θα γίνουν τα κομμάτια στο παζλ, που λέγεται "ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ" και αυτό θα είναι ένα βασικότατο όπλο για να πάει τα παιδιά μας παρακάτω... ή μάλλον "παραπάνω"... στα ανώτερα...!!!
Παρακαλώ θερμά, τυπώστε και αναρτήστε το παρόν στον πίνακα ανακοινώσεων των διδασκόντων αλλά ενημερώστε τους και προσωπικά...!!!
Οι εθελοντές δάσκαλοι/ες, καθηγητές/τριες που θα θελήσουν να βοηθήσουν σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια, παρακαλώ ας επικοινωνήσουν μαζί μας στα τηλέφωνα 210 4092300210 4092290 έως την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2017.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Καζάκου Μαργαρίτα
Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας και Προσχολικής Αγωγής

 


 

 

 

Σημειώσεις Μηχανολόγων

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday13
mod_vvisit_counterYesterday12
mod_vvisit_counterThis week50
mod_vvisit_counterLast week52
mod_vvisit_counterThis month194
mod_vvisit_counterLast month504
mod_vvisit_counterAll days136192

Έχουμε: 11 επισκέπτες συνδεδεμένους
Your IP: 10.2.33.21
 , 
Today: Ιουλ 20, 2018


H ιστοσελίδα του
1ου ΕΠΑΛ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
σχεδιάστηκε, υλοποιήθηκε και συντηρείται από τον 
καθηγητή
Κοτσιφάκο Δημήτριο.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ . . .


Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΤΑ ..."νέα"...των ΕΠΑΛ

 Αγαπητές μαθήτριες και αγαπητοί μαθητές, από αυτή την στήλη θα σας ενημερώνουμε για ότι νεώτερο προκύπτει γύρω από την νομοθεσία των ΕΠΑΛ. Για την πλήρη ενημέρωση σας ακολουθήστε τους υπερσυνδέσμους. 

16-03-18 Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης των υποψήφιων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ έτους 2018

Όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία, όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2018 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Παρασκευή 16 ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Ο υποψήφιος μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείαςwww.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).